Bisnes Online Terbaik Di Malaysia!

Assalamualaikum wbt..


Zaman sekarang memang sangat mencabar dengan situasi ekonomi yang agak kurang stabil.Maka tidak hairanlah ramai yang mencari side- income untuk tambah duit poket lebih demi menampung kewangan buat keluarga tersayang.Begitu juga dengan Kak Cah yang memilih untuk membuat bisnes online dari rumah untuk bantu pendapatan keluarga.

Kak Cah juga memulakan bisnes online sejak enam tahun yang lalu secara part -time.Masa tu Kak Cah masih lagi bekerja sebagai seorang guru di sekolah agama swasta.Walaupun agak sibuk dengan tugasan sebagai seorang guru,Kak Cah sangat enjoy buat bisnes online ketika itu.

Bisnes online yang Kak Cah ceburi ketika itu ialah bisnes online Shaklee.Selain menjadi seorang pengguna produk,Kak Cah juga mengambil peluang untuk tambah duit poket lebih dengan buat bisnes secara online.Alhamdulillah,banyak kelebihan yang Kak Cah perolehi sepanjang buat bisnes Shaklee ni.Jom Kak Cah kongsikan dengan anda semua antara keistimewaan bisnes Shaklee ni.


 
Antara kelebihan join daftar ahli bersama team Kak Cah.
                                                  

Keistimewaan Bisnes Shaklee


1.Modal rendah

Dengan bermodalkan hanya RM35 sahaja anda dah boleh mulakan bisnes online Shaklee ni.Atau dengan membeli promo Set Healthy Rahmah iaitu Esp dan Vit c dengan harga RM99 free membership pada bulan April ni,anda juga dah boleh mulakan bisnes Shaklee secara percuma.Best ke best??

2.Masa Fleksibel

Bisnes Shaklee ni kita boleh buat dimana sahaja berada.Walaupun sedang seronok bercuti di kampung,kita masih boleh teruskan aktiviti bisnes Shaklee online seperti biasa.Dengan kemudahan teknologi di hujung jari,segalanya boleh berjalan seperti biasa.Bagi suri rumah seperti Kak Cah ni,bisnes ni sangat best buat Kak Cah.

3.Produk high demand

Shaklee merupakan satu-satunya company suplemen yang mempunyai land-mark study, terbukti berkesan,selamat dan juga mesra alam.Shaklee juga telah membuat saringan ujian terhadap lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan kekotoran pada setiap ramuan botani untuk hasilkan sesuatu produk Shaklee.

                                                             


4.Syarikat yang stabil dan dikenali

Kebanyakan orang ramai dah mengenali Shaklee meskipun mereka tidak membeli ataupun menggunakan produk ini.Buat pengetahuan semua,syarikat Shaklee ni dah lama bertapak di dunia sejak 1956 tahun lagi dan berkembang maju di Malaysia hampir 30 tahun lamanya. Malah,Shaklee juga  sangat konsisten membayar bonus kepada semua SID secara on time.


5.Bonus bulanan (unlimited) yang tinggi

Bonus yang diberikan oleh Shaklee adalah sangat ditunggu-tunggu.Setiap 14 hari bulan ia pastinya menjadi hari yang sangat berbahagia buat semua SID.Yang menariknya,bonus yang diberikan oleh Shaklee ialah tanpa had.Jika anda perform dan mencapai UV yang telah ditetapkan,pasti anda akan dapat apa yang menjadi hak anda.

Kak Cah harap semoga perkongsian ini membuka peluang seluasnya kepada anda yang tercari-cari satu bisnes untuk tambah duit poket lebih.Tidak terlambat untuk anda mulakannya sekarang.Kerana sesuatu kejayaan itu bermula dengan langkah pertama!

JOM DAFTAR DENGAN KAK CAH UNTUK KAK CAH GUIDE TEKNIK MULAKAN BISNES DAN DAPAT INCOME.

#Nextlevelblogging
#BlogmegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

0 comments:

Post a Comment